L'ART DE LA CUINA
VAT included
Description
Marcus Gavius Apicius, gastrònom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (Lyx02019,Art de la Cuina), que c onstitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastronòmiques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elab orats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge dyx02019,ànecs alimentats amb figuesyx020...Status: With stock
Availability
For your convenience, you can request the collection of this copy at any of our physical stores. The information on availability in e-commerce does not imply the existence of physical stock in the store.
To check the stock in a physical store, you can contact any of our stores.
DetailsFUNDACIO BERNAT METGE
1990
154 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788472254763
Language: CATALÁNTranslator: GOMEZ I PALLARES, JOAN
Category: Gastronomy